Velkommen til undervisning og samtale for lovsangere

I lokalene til Sion Husnes samles et knippe inviterte deltakere til undervisning og samtale i temaet Lovsang til Gud. Er du en av dem som vi ikke har klart å nå ut til med vår invitasjon er du allikevel hjertelig velkommen til å delta sammen med oss og lovsangere fra flere andre menigheter!

Tid: 14. januar kl. 19.30
Sted: Sion Husnes

Lovsang oppstår som en naturlig følge av kjærlighetsforholdet til Jesus. Lovsang har ingenting med musikkinstrumenter eller musikkstil å gjøre, men synges i takknemlighet for alt som Gud har gjort for menneskene. Gud har behag i at mennesker gir sitt hjerte til Jesus og takker og ærer ham. I lovsangen kommer vi Gud nær.

Jan Honningdal, mangeårig lovsangsleder i Ungdom i Oppdrag (UiO), vil denne kvelden undervise og dele sine erfaringer med deg. De enkle lovsangene til den gitarspillende mannen fra ålesund synges flittig i alle typer menigheter i Norge. Og ikke bare i Norge. Noen av sangene hans er oversatt til 20 språk. «Majestet, konge i evighet» synges faktisk i undergrunnskirken i Kina. Alt i alt har Jan skrevet bortimot 100 sanger. Blant dem finnes både lovsanger og mer pop-aktige sanger.

Velkommen!