Velkommen til sommerfest – Stokke 2012

Velkommen til forfriskende dager!

Jesu tiltrekningskraft har til alle tider gitt ham etterfølgere fra alle samfunnslag, kulturer og språk. Møtet med Jesus Kristus griper oss – vi vil leve hele livet sammen med han og utbre Guds rike på jord.

Jesus samler etterfølgerne sine for å bygge oss opp, utvide troen, øke frimodigheten og utvide perspektivet vårt. Oppdraget er stort og veien er lang. Derfor er forfriskende dager der vi står sammen, lærer av hverandre og lytter til hverandre, viktig, og vil gi oss tro for å gå videre i lokalmiljøet.

Matnyttige samlinger for hverdagskristne!

Sommerfestene er en arena for å blankpusse visjonen fra Jesus og for å utrustes i oppdraget med å utbre Guds rike. I år vil vi derfor ha flere praktiske og matnyttige seminar som utruster oss til å leve hverdagslivet sammen med Jesus.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Tid, sted, informasjon og påmelding:
Onsdag 18. til søndag 22. juli 2012 på Gjennestad gartneskole, Stokke i Vestfold (kart). For mer informasjon om påmelding, overnatting og priser trykk HER.