Velkommen til Lys og Salt 2013

LysogSalt2013Lys & salt 2013 blir en skikkelig Jesus-fest! Unge og eldre, familier og single samles først og fremst for rikt fellesskap med Gud og med hverandre. Vi deler dager med grilling, aktiviteter, Guds ord og vennskap! Mellom formiddags- og kveldssamlingene er det god tid til å bygge relasjoner med nye og gamle venner.

Lys & salt 2013 vil i tillegg være en arena der hver enkelt av oss blir utrustet til å være misjonærer i eget land. Familier som er oaser for barn som vokser opp, og lys og salt i sitt nærmiljø. Vi vil også være med å utbre Guds rike på alle samfunnsområder slik at rettferdighet og fred vinner terreng innen både utdanning, helse og omsorg, media og næringsliv.

Lys & salt 2013 vil også gi oss nyheter fra det verdensvide arbeidet Gud har satt oss til.

Trykk HER for mer informasjon og påmelding.