Godt nytt år! Velkommen til våre samlinger!

raketterGod nytt år alle sammen! Vi har nettopp hatt vår første ledersamling, og vi gleder over å ha vår allmektige Gud til vår Far. Hans sønn Jesus Kristus har gjort det slik at vi kan ha levende fellesskap med vår mektige og gode Far – hver dag!

Han har satt sin kropp her i Kvinnherad, der han er hodet (Kol 1:15-20). Vi ønsker deg velkommen til til å være med på å la Herren bygge sitt hus slik vi har fått åpenbaring om.

Første samling er søndag den 5. januar kl.11.30 i gamleskulen i Uskedalen. NB! Det er viktig at dere følger med på nettsidene for oppdatert program – enten i kalenderen til høyre eller under menyen «Program«. På mobiltelefoner finner du programmet ved å gå inn i meny-ikonet øverst til høyre og velger deretter «Våre samlinger«.

På torsdagene har vi bønnefellesskap og bibeltimer. Enkelte torsdager er det ledersamlinger. Stort sett annen hver søndag er det familiesamlinger (her er det flere unntak, så sjekk nettsidene!). Videre har vi Alpha-kurs for ungdommene i helgene. Det er også en del leirer og konferanser i løpet av året.

Ønsker du hjelp til visning på din mobiltelefon kan du ta kontakt med Olav Røssland (trykk HER for informasjon).

Mvh. Sveinung