Velkommen til bønn og fastehelg

Bønn og fasteVi ønsker deg velkommen til bønn og fastehelg fredag 14. til søndag 16. november. Dette blir en helg der vi ønsker å være framfor Guds åsyn gjennom lovsang ,tilbedelse og ulike typer bønneformer. Vi vil også ha litt undervisning/deling om bønn og faste.

 

  • Sted: Skeishagen 76, Rosendal (Sveinung og Inger Eskeland)
  • Tid: fredag kl. 20.00, lørdag kl. 11.00 og søndag kl. 10.30-13.00
  • Kontaktpersoner: Sveinung 90 62 04 30 eller Inger 99 34 87 89

Lørdagen går vi sannsynligvis ned på bedehuset i Rosendal og tar en økt der. Søndagen begynner og avslutter vi med nattverd og spiser grønnsaksuppe til avslutning.

Overnatting kan vi ordne – bare ta kontakt. Du er hjertelig velkommen til å være sammen med oss hele- eller deler av helgen.

Dette en bønnehelg. Vi oppfordrer til faste og har derfor ingen måltider. Ønsker du å spise kan du selvsagt det. Du ordner da mat selv. Dersom du vil faste hele helgen anbefaler vi at du den siste uken tar gradvis nedtrapping. Unngå tung fordøyelig mat og kaffe de siste dagene. Gå mer og mer over til grønsaker og fiberrik mat. Drikk masse. Samme prinsippene gjelder ved oppstart av mat igjen. Vi avslutter med søndagen med en enkel grønnsakssuppe. Mer om bønn og faste kan du lese HER.