Har ikke Gud utvalgt de fattige i verden til å være rike i troen…?

Vi kan lese i Bibelen at Jesus sier til sine disipler at de fattige alltid vil være hos oss. Vi har ikke opplevd virkelig fattigdom i stor grad her i vår menighet i Kvinnherad. Nå har verdensbildet endret seg en god del i det siste. Og våre hjerter blir satt på prøve.

Mange av oss har lagt merke til mennesker som ikke har den samme tilgangen på bosted, mat og klærRonnyLakselv02 som oss selv i det siste. Jeg ønsker spesielt å be deg om å åpne hjertet for en famile fra Romania. Det er fire viksne som sover i en bil om natten, og som prøver å samle inn penger her i Norge. De reiser hjem til jul for å være med sine 2 små barn, som savner dem veldig. La oss gi dem en oppmuntring med på veien.

Torsdag samles vi hjemme hos oss i Uskedalen. De som har mulighet, og som kjenner at hjertet gir gjenklang, kan ta med seg noe kontanter denne gangen. Vi samler inn et kjærlighetsoffer til denne familien, så la det bli til en skikkelig oppmuntring fra oss kristne søsken i Herren!

Har du ikke mulighet? Be om at Gud velsigner oss andre, slik at vi får mulighet til å gi oppveiende offer!

Hilsen deres bror, i Herren

Ronny Lakselv