Velkommen til Påskefest 2018

Menighetane Kristent Fellesskap Sørvest inviterer til påskefest på Stord Hotell 30.mars – 01.april 2018
Fellesskap med gode venner, tilbe Kongenes konge, Jesus sentrert undervisning, pølser rundt bålet, symjetur, drøs rundt ein kaffikopp, få nye venner. Klar for påskefest? Kom saman med Guds folk og bli utrusta til livet!

Me ønskjer å samlast for å feire Jesus og gler oss til dagar med eit mangfaldig program for små og store. Det vert daglege festsamlingar for heile familien. I tillegg vil det vere eigne seminar og samlingar for born, unge og vaksne. Me får god tid til samtale og fellesskap rundt eit godt måltid i restauranten, i salongen eller på tur i nærområdet.

Hotellet ligg sentralt på Leirvik, med gong avstand til blant anna idrettsanlegg og naturstiar. Dette vil me nytte oss av og har gitt tid og rom for det i programmet.
Me startar med innkvartering fredag 30.mars kl. 10.00 og fortsett med festsamling og kick off kl. 11.00.
Med Gud i sentrum veit me at me får gode dagar med utrustande undervisning og inkluderande fellesskap. I år har me gleda av å ha Terje Dahle og Rune og Rita Ørnes med familie med oss. Blir du med?

PÅMELDING: Påmeldingen er nå stoppet. Ta kontakt med Irlin M. Gjøen på mobil 9529 9464 eller epost: irlin.m.gjoen@gmail.com

PÅMELDINGSFRIST: 18.03.18

PROGRAM: Trykk HER

PRISOVERSIKT:

Hvis dere ikke skal bo på hotellet, men ønsker å spise der må det meldes direkte til hotellet på epost: booking@stord-hotel.no

  • Fredag Lunsj – betasuppe & brød, dessertbord: kr. 160,-
  • Fredag Middagsbuffet (kveld): kr. 450,- / kr. 240,- barn.
  • Lørdag Middagsbuffet (kveld): kr. 450,- / kr. 240,- barn.
  • Søndag Lunsjbord: kr. 340,- / kr. 180,- barn.

Gratis mat for barn opp til og med 5 år.

Ønsker dere å overnatte på hotellet så er alle aktiviteter og fullpensjon inkludert. Dette inkluderer frokost, lunsjbuffet/matpakke og middagsbuffet. Vertskapet lar oss i tillegg fritt nytte alle fasiliteter på hotellet.

  • I dobbeltrom per person: kr. 2.095,-
  • Barn 6 – 14 år i foreldres rom (rom m/sovesofa): kr. 1.080,-
  • Barn 6 – t. o. m 14 år i eget rom (2 eller 3 barn pr. rom): kr. 1.415,-
  • Barn 0 – t. o. m 5 år: Gratis.

Dei enkelte menighetene har ulike ordninger for økonomisk støtte/sponsing til arrangementet. Ta kontakt med din lokale menighet for nærmere informasjon.

VELKOMMEN TIL PÅSKEFEST 2018 🙂