Velkommen til Påskefest 2019

Menighetane Kristent Fellesskap Sørvest inviterer til påskefest på Stord Hotell 12.-14. april 2019.
Fellesskap med gode venner, tilbe Kongenes konge, Jesus sentrert undervisning, pølser rundt bålet, symjetur, drøs rundt ein kaffikopp, få nye venner. Klar for påskefest? Kom saman med Guds folk og bli utrusta til livet!

Me ønskjer å samlast for å feire Jesus og gler oss til dagar med eit mangfaldig program for små og store. Det vert daglege festsamlingar for heile familien. I tillegg vil det vere eigne seminar og samlingar for born, unge og vaksne. Me får god tid til samtale og fellesskap rundt eit godt måltid i restauranten, i salongen eller på tur i nærområdet.

Hotellet ligg sentralt på Leirvik, med gong avstand til blant anna idrettsanlegg og naturstiar. Dette vil me nytte oss av og har gitt tid og rom for det i programmet.
Me startar med innkvartering fredag 12.04 kl. 17.00 og fortsett med festsamling og kick off kl. 19.00.

Med Gud i sentrum veit me at me får gode dagar med utrustande undervisning og inkluderande fellesskap. Blir du med?

VIKTIG: ALLE som skal delta under Påskefesten MÅ registrere seg i påmeldingen!

STEVNEAVGIFT
Dagsbesøkende (med eller uten bespisning) betaler en enkel stevneavgift på kr. 100,- pr. person f.o.m. 6 år. Dette går med til å dekke generelle utgifter som frukt/drikke i konferanselokalet, alle fasiliteter, svømmebasseng, bruk av kulturhuset osv. For de som bor på hotellet er stevneavgiften inkludert.

Stevneavgiften betales til kontonr. 3520.56.51517 eller Vippses til 83392. Husk å merke betalingen med Påskefest 2019 og oppgi navn og antall.

PRIVAT OVERNATTING:
Så langt det er mulig, skal vi legge til rette for privat overnatting. Har du ønske om å overnatte privat, så oppgir du dette i påmeldingen. For å dekke generelle utgifter til den som låner ut huset, betaler man kr. 100,- pr. person f.o.m. 6 år til huseier.

PRISAR FOR OVERNATTING PÅ STORD HOTEL (to overnattinger):

 • I dobbeltrom per person: kr. 1.595,- (benyttes rommet som enkeltrom blir det et tillegg på kr. 600,-)
 • Born 6 – 14 år i foreldres rom: kr. 795,- ( rom m/ sovesofa)
 • Born 6 – t. o. m 14 år i eige rom: kr. 1.145,- ( 2 eller 3 born pr. rom)
 • Born 0 – t. o. m 5 år: Gratis.

Inkludert i prisen er alle aktivitetar, stevneavgift og fullpensjon på hotellet. Dette inkluderer frukost, lunsjbuffet/matpakke og middagsbuffet. Vertskapet lar oss i tillegg fritt nytte alle fasilitetar på hotellet. Hotellet har familierom med plass til 2 voksne og 2 barn, og dersom ein ønske å ha fleire på rommet føres det inn under ”spesielle behov”. Barn under 15 år i eige hotellrom er på foreldres ansvar.

 • Ein må melde seg på konferansen sjølv om ein ikkje skal overnatte på hotellet. Dette gjeld både barn og vaksne.
 • Bur ein privat og ønske å ha måltid på hotellet, skal det meldast direkte til hotellet på booking@stord-hotel.no

Dei einskilde menighetane har ulike ordningar for økonomisk støtte/sponsing til arrangementet. Ta kontakt med din lokale menighet for nærare informasjon.

PÅMELDING/PROGRAM:

 • Påmeldingen er nå stengt (frist 31.03.19)
 • Alle som skal delta på Påskefesten MÅ ha registrert seg!
 • Har du en etterpåmelding, eller endring i påmeldingen, må det skje ved direkte kontakt med Irlin Gjøen (irlin.m.gjoen@gmail.com eller mobil: 9529 9464). Du må oppgi:
  • Navn og fødselsdato på alle
  • Om det er overnatting på hotell eller dagsbesøk
  • Dato for ankomst og avreise.
 •  All endring vedrørende overnatting/bespisning på hotellet må gå direkte til hotellet pr. epost: booking@stord-hotel.no innen 09.04.19.
 • Program – trykk HER.

KONTAKTINFORMASJON:

Irlin M. Gjøen
epost: irlin.m.gjoen@gmail.com
mobil: 952 99 464

 

VELKOMMEN TIL PÅSKEFEST 2019 🙂