Alpha-voksen

Hva er det?

Leter du etter svar?
Alpha er en anledning for deg til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Kurset består av 10 ukentlige og tankevekkende samlinger.

Alpha har lav terskel, det er vennlig og det er moro! I tillegg er Alpha noe som de aller fleste kirkesamfunn i Norge støtter opp om. Mer enn 10 millioner mennesker over hele verden har funnet ut at det er vel verd å gjennomføre Alpha i et hjem, i bedehus, i kirker, på studiestedet eller i et fengsel.

Bli med oss på å utforske de livsviktige spørsmålene. Send oss en melding i skjemaet nederst på denne siden, og vi vil kontakte deg.

Hva går det ut på?

Ingen Alpha-kvelder her helt like og ingen Alpha-kurs er helt like, men her er hovedelementene i Alpha:

Kveldsmat
Alle kveldene begynner med et måltid. Det er godt å spise sammen og det gjør det litt lettere å bli kjent med nye. Vi håper at maten vil smake. Av og til er det vanlig kveldsmat, andre ganger er det kanskje noe varmt…

Undervisning
Alpha undervisningen er et tankevekkende innlegg om den kristne tro. Alle kveldene adresseres undervisningen til sentrale tema i den kristne tro, men kanskje på en annen måte enn du forventer….

Kaffe
Etter undervisningen er det et kvarters pause med en kopp te eller god kaffe.

Smågrupper
«Gruppene er det fineste med Alpha…» sier mange av de som går på Alpha.
Her får du muligheten til å stille dine spørsmål. Ingen spørsmål er feil eller for dumme. Ingen skal presse deg til å tro eller gjøre noe som du ikke er klar for. Dette er din arena til å finne nye venner og uttrykke dine meninger om livet og kveldens tema.

Avslutning
Samtalen i gruppene avsluttes til avtalt tid og noen kurs har en felles avslutning.
Selv om smågruppen avsluttes fortsetter ofte småpraten videre…

Hvordan går jeg videre?

Kanskje er tiden inne til å prøve noe nytt!
Vi kan ikke love at et under skal skje, men vi kan love at du vil få være en del av et åpent fellesskap der de livsviktige spørsmålene er på dagsorden.

Alpha-middag
Alle Alpha-kurs arrangerer Alpha-middag. Her vil Alpha bli presentert og du får møte mennesker som har deltatt på Alpha tidligere – en aldri så liten smaksprøve på et Alpha-kurs.
Du skal slippe å forplikte deg til 10 uker, kom på Alpha-middag og gi Alpha en sjans. Trives du er du hjertelig velkommen tilbake. På Alpha-middagen kan du melde deg på et Alpha-kurs.

Meld deg på et Alpha-kurs
Nedenfor kan du melde deg på et kurs og/eller melde din interesse for å delta på en Alpha-middag for mer informasjon.

[contact-form 7 «Alpha-kurs»]