Kristent Fellesskap Kvinnherad

Nærhet og fellesskap

- fordi det betyr så mye, og gjør noe med oss.

Velkommen til Juniorleir 2022

17. - 19. juni skal vi endelig få møtes på Juniorleir på Brandøy igjen! Vi starter innkvarteringen på fredag kl. 18.00. Avreise på søndag kl. 14.00. 

Velkommen til Påskefest 2022!

Menighetane Kristent Fellesskap Sørvest inviterer til påskefest på Stord Hotell 8.-10. april 2022.


Vil du være med å lese bibelen på ett år?


Erling Thu inviterer deg med på å lese gjennom Bibelen på ett år. Sammen kan vi dele med hverandre det vi oppdager og lærer når vi leser.


Vi har en egen Facebookgruppe for oss som ønsker å være med, hvor vi kan oppmuntre hverandre i lesingen og dele ut fra det vi leser. Her kan du bli med i gruppa: Bibelen dag for dag i 2022 | Facebook


Grip anledningen!

Kristent Fellesskap Kvinnherad er en husmenighets-bevegelse knyttet til Kristent Nettverk, og består av kristne venner fra hele Kvinnherad kommune. 


Jesus sa: Jeg kaller dere venner - enten man har snubla og falt, eller opplevd at livet, familien eller helsa er i ferd med å rakne - eller lever et helt vanlig og godt liv. Jesus inkluderer alle. 


For Jesus er det viktig at vi alle blir sett, elsket og er trygge. Jesus ønsker fellesskap og samhold - fordi det betyr så mye, og gjør noe med oss! 


I stor takk til Jesus, har vi derfor åpent hus hver uke med godt fellesskap, glede og oppmuntring - også for deg som bare vil være til stede og lytte. Sjekk kalenderen for tid og sted. 


Velkommen til åpent hus - en åpen menighet! Send gjerne en melding hvis du lurer på noe.


Les mer om gjeldende korona-regler før fremmøte på våre samlinger.

TIPS...

Øverst til høyre i kalenderen kan du velge mellom uke-, måned- eller agenda-visning. Ser du ikke dette i stående skjerm-modus på mobilen/nettbrett,  kan du forsøke å legge den i liggende modus for en bredere skjerm-visning. Send oss en melding hvis problemer.